Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ante Gotovac, poduzetnik, muž-menadžer-mentor Simone Gotovac, poznatije kao Simonica, bivši farmer i po zadnjim vijestima budući reper, sjeo je na vruću stolici Farma video chata i odgovarao na pitanja koja ste postavljali – vi!


Ante Gotovac odmah je naglasio kako je Farma bila jako dobro iskustvo koje bi svatko trebao iskusiti. Neimaština, žganci kao glavno jelo, pomankanje struje i tekuće vode su bili jako zanimljivi. Kćerku Gabi Ante je već vidio naravno, a što se tiče najsmrdljivije osobe na Farmi nije se mogao odlučiti jer nije nikoga osjetio da smrdi, a posebno je naglasio da iako ga je Simonica tjerala da se ide prati, to je bilo neopravdano jer ni on nije nešto naročiti 'mirišao'.

Vezani članci Ante dao loptu na aukciju za povratak Palčića u Petrovu Ovo je čudo, plakat ćete iako mislite da ste jaki: Ante dao loptu na aukciju i pokrenuo nezamislivu lavinu Martina Dalić (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Objavljeni iskazi Martine Dalić USKOK-u: Evo tko je sve znao za grupu Borg i odakle su dolazile informacije

Ante je odlučio 'baciti' se u reperske vode i to na nagovor producent Ante Casha, koji mu je rekao da će kao pjevač biti odličan, no prioritet mu je završetak Simoninog albuma. Ante za Simonu tvrdi da joj je sigurno jako teško bez njega, a zatim je ispričao priču po kojoj se jedan od najbogatijih i najutjecajnijih ljudi iz svijeta show biznisa zaljubio u nju te je čak jedanput došao u Zagreb da bi ju vidio.

Svoje 'izlijetanje' s Farme Ante je objasnio s učenjem iz krivog priručnika i s pomankanjem petroleja koje mu je onemogućilo učenje po mraku. Čim je krenuo na dvoboj Ante je znao da će ispasti no usprkos tome nakon dvoboja normalno joj je čestitao. Njegovo je mišljenje da ga je Marija izabrala za duelistu iz čiste zlobe znajući da će tako najviše napakostiti njemu i Simonici.

Između njega i Simone na Farmi nije bilo seksa, a Antu stvarno smeta samo kada ga se proziva da je homoseksualac, da je nasilan prema ženama i bilo kakvo uvredljivo spominjan je bilo koje od njegovo troje djece. Anti je jako žao što je spao sa Farme, a najugodnije ga je iznenadio Renman, i svaki put mu suze u oči kada se sjeti da nije bio u mogućnosti prisustvovati njegovom rođendanu. Uz Renmana Antu je isto tako jako ugodno iznenadio Dino Bubičić – Bubi, o kojem je u potpunosti promijenio mišljenje.

Posjetite Farmu!