Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ante Gotovac tvrdi da se prestao drogirati i okrenuo se Bogu, a kao pozitivne učinke svoje preobrazbe navodi povećanje seksualne izdržljivosti od koje profitiraju njegove brojne ljubavnice.


'Otkako sam se prestao drogirati i taj otrov što se zove kokain 'garažirati' u nos, moj je seksualni život znatno bogatiji. Satima mogu voditi ljubav, a svojim sam ljubavnicama otvorio knjigu žalbe. I još uvijek je prazna.', započeo je još jednu od svojih 'biserijada' Ante Gotovac za zadnji broj Arene.

Vezani članci Kokain, ilustracija 65 milijuna eura među bananama: Nije bilo vremena za čekanje, policija je hitno morala u akciju Policija zaplijenila kokain, ilustracija Ogroman ulov dubrovačke policije: Zaplijenili rekordnu količinu kokaina, bio je skriven u bananama

Ante, osim što se više ne drogira, te kada se ne seksa sa svojim mnogobrojnim ljubavnicama, vrijeme provodi u molitvi i okajanju svojih grijeha, što je i demonstrirao pozirajući na koljenima na zagrebačkim Kamenitim vratima, a bio je i toliko velikodušan da je hrvatskoj javnosti otkrio svoju božićnu ispovijed.

'O, moj Bože, griješio sam toliko da me ni tisuću Očenaša i milijun Zdravomarija ne može iskupiti, ali svrati pogled na mene bijednog grješnika i pomozi mi da postanem čovjek zbog kojeg će moje troje djece biti ponosno!', zavapio je Ante, nadodavši da to ono što želi, a sve ostalo je nebitno.

Simonici želi sve najbolje, te i dalje isčekuje njezin povratak, a za njihovu ljubavnu priču tvrdi da je dublja od one Romea i Julije, no to ga opet ne sprječava da se seksa sa svojim mnogobrojnim ljubavnicama, koje 'slučajno' nije uključio u svoju ispovijed. Možda Ante misli da će njegovo troje djece biti ponosno kada će jedan dan moći čitati kako im se tata na Kamenitim vratima sa svijećom u ruci hvalio svojim seksualnim poduhvatima?

Ili možda Ante jednostavno, usprkos tome što je sada 'čist', kao i obično priča gluposti…