Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zaželjeli ste se Ante Gotovca? Ne brinite se, Ante je samo nakratko nestao iz medija i vratio se s nekoliko novih ideja, ali i novom simpatijom.


Odnedavno ponovno slobodan muškarac Ante Gotovac, nakon razvoda od supruge Simone iliti uspješnog projekta, kako je on voli nazvati, ozbiljno se bacio na posao. Ni prekid zaruka s Lanom Boško, nakon samo mjesec dana poznanstva, Gotovca ne spriječava da iznjedri još jednu od svojih blistavih ideja. Za oko mu je zapela i sve poznatija Maja Morales. A valja spomenuti i kako u gotovo svakoj djevojci Ante vidi mogući projekt i ljubav.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Stalno sam pričao o 'kurveraju' manekenki, no nitko me nije slušao!' Slika nije dostupna FOTO Karnevalska večer: Modni mačak se maskirao u Lanu Klingor

'Maju Morales ne poznam, ali eto čuo sam o njoj sve najbolje pa bi mi bilo drago upoznat curu. Slobodan sam, zašto ne?', izjavio je Ante za IN magazin, te nastavio: 'Iskreno vjerujem u ljubav. Ja sam u traženju jedne ozbiljne veze, znači nitko ne voli biti sam, pa tako ni ja. Ali nemam sreće, pa svaki put kad mislim da je nešto došlo dobro tada nastaju partyji neka ludila koja mene više ne zanimaju.'

Hoće li se Maja i Ante ovog tjedna naći u klinču, to još uvijek ne znamo. No zato smo sigurni da će se ove srijede dogoditi promocija njegove knjige 'Vrag'.