Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novonastala njujorška tvrtka Betty Beauty nedavno je lansirala novi proizvod koji je ubrzo postao vrlo popularan. Riječ je o novoj, prvoj sigurnoj boji za stidne dlake.


Pronalazačici Nanacy Jarecki pala je na pamet ideja o boji za donju frizuru kada je prije 3 godine u Rimu posjetila jedan frizerski salon.

Vezani članci Ljutiti stanovnici uhvatili odbjegle pedofile: Vezali ih za klupu, istukli metalnim šipkama i zalili plavom bojom (Foto: Belfast Telegraph) Ljutiti stanovnici uhvatili odbjegle pedofile: Vezali ih za klupu, istukli metalnim šipkama i zalili plavom bojom Slika nije dostupna ČISTA ILUZIJA? 'Boje postoje samo u našem umu'

Primjetila je da frizeri ženama na izlasku diskreno daju male vrećice boje. Znatiželjno je upitala o čemu je riječ, na šta joj je rečeno da mušterijama daju boju kako bi uskladile boju kose sa bojom' tamo dolje'.

"Pa da! Naravno! Tko ne bi poželio biti baš prava plavuša?" kaže Nanacy. U tom trenutku rodila se nova poslovna ideja.

Gđica Jarecke radila je sa timom kemičara i toksikologa kako bi pronašli nježnu, ne-alergijsku i učinkovitu boju. 

Brand Betty Beauty tako sada na tržistu nudi pet boja za intimne dijelove; Brown Betty, Blonde Betty, Auburn Betty, Black Betty i Fun Betty (svjetlo ružičasta) po cijeni od 10 dolara po kutiji. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju