Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan Amerikanac pronašao je 300 pisama Bogu, koja su plutala Atlantskim oceanom u zatvorenoj plastičnoj vrećici, i odlučio ih je pokloniti crkvi umjesto da ih proda preko Interneta, što mu je bila prvotna namjera ali je od nje odustao zbog prosvjeda vjernika.


Pisma, poslana preminulom baptističkom svećeniku, na tajanstven način su završila u plastičnoj vrećici nedaleko od plaže u Atlantic Cityu u New Jerseyu.

Vezani članci Paul McCartney (FOTO: Getty) Bio na ''tripu'' pa ugledao Boga: ''Vidio sam tu nevjerojatnu veličanstvenu stvar, i bio sam ponizan'' Mateo Kovačić, Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Domaći parovi koje je spojila ljubav prema vjeri: Upoznali se u crkvi ili na duhovnoj obnovi

Bill Lacovara iz Ventora u New Jerseyu rekao je da je pisma pronašao dok je bio na pecanju prošlog tjedna.

Pisma su naslovljena na velečasnog Gradyja Coopera iz Jersey Cityja iz New Jerseya, koji je umro 2004. Netko tko je čistio kuću možda je odbacio vrećicu koju je kasnije našao Lacovara na 160 kilometara od Cooperove kuće.

Među pismima je i ono tinejdžerke koja moli Boga da joj oprosti što je imala pobačaj, zatim zatvorenika koji je tvrdio kako je nedužan i da želi biti doma sa svojom obitelji te jedno od čovjeka koji je tražio da mu Bog pomogne dobiti na lutriji, izvijestili su mediji.