Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

"Kad sam saznala da nisam ušla u polufinale, bila sam jako tužna jer sam stvarno željela nakon puno vremena sudjelovati na festivalu", pojadala se Minea koja je na kraju zbog Terezine diskvalifikacije ušla među 20 kandidata.


"Prevladale su me emocije i tada sam shvatila koliko mi znači Radijski festival", ispričala je. "Još si moj" je naziv pjesma s kojom će se predstaviti na HRF-u. Na pjesmi se pomno radilo i dok nije bila 100% sigurna Minea nije ulazila u studio.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Nakon 18 godina istjerala sam alkoholičara iz kuće da spasim svoju djecu' Slika nije dostupna Domaće zvijezde na jednom mjestu

U očekivanjima je vrlo realna, pa kaže: "Ne očekujem brda i doline. Bitno mi je da su ljudi dobro prihvatili pjesmu". Stare pjesme Minei vrate sjećanje na neke lijepe uspomene i priče. 

Omiljena pjesma joj je "Rano" i kaže da joj se uvukla pod kožu. Iako više ne pjeva "Vrapce i Komarce", "My Boy"... ne bježi od njih i ako ih netko na koncertu želi čuti - otpjevat će je. Glazba i pjevanje su oduvijek bili Mineina ljubav.

"Pjevanje mi nije izvor zarade od čega bi živjela", tvrdi Minea. "Prelijepo u jednoj osobi koja se zove Renata - Minea", riječi su kojima je Boris Kosmač opisao Mineu. Pomno prati njen rad i redovito je sluša u automobilu.

Kaže da na koncertima uvijek napravi dobar štimung i zato je prozvao ženski Stavros. Minei konkurenciju na 12. Radijkom festivalu čine: Neda Ukraden, Baruni, Sandi i SMS. Svoj glas podarila bi Samiru Mujagiću - SMS-u.

Radijsku emisju poslušajte ovdje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju