Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Šokantni video prikazuje ošamućenu britansku pjevačicu Amy Winehouse kako jedva govori nakon pušenja cracka na vodenu lulu.


Pjevačica je uzela crack nakon što je na tulumu iste večeri već konzumirala kokain i ecstasy, piše tabloid The Sun.

Vezani članci Slika nije dostupna Nađen kako se guši u krevetu! Slika nije dostupna Njezin stan se prodaje za nevjerojatnih 25 milijuna kuna!

Nakon što je uzela i treću vrste droge, Amy je priznala kako je uzela i šest tableta valiuma kako bi se 'spustila'.

Amyino destruktivno ponašanje snimljeno je u njezinom domu u istočnom Londonu, a spomenuti film zgrozio je njezinu obitelj i prijatelje koji strahuju za život pjevačice. 

'Amy samu sebe polako ubija. Ovaj video prikazuje ženu koja je potpuno izgubila kontrolu nad svojim životom', izjavio je jedan od njezinih prijatelja.

Mladu pjevačicu obitelj preklinje da ode na liječenje i rade sve kako bi obuzdali njezinu samodestruktivnu narav. 

'Amy izgleda bolesno i prljavo. Pitam se koliko još dugo može izdržati.Moramo joj pomoći!', dodao je njezin blizak prijatelj.

Policija će pregledati snimke na kojima Amy puši crack

Britanska policija objavila je da će pregledati videosnimku na kojoj soul pjevačica Amy Winehouse navodno puši kokainski crack.

Tabloid The Sun objavio je u utorak sporne fotografije, a The Times prenio izjavu šefa njezine izdavačke kuće Island Recordsa koji je rekao da bi mogao otkazati promociju novog albuma na ključnom američkom tržištu.

"Inspektori će pregledati snimku kad je dobiju od medija", rekao je glasnogovornik londonske policije. "Pregledat ćemo snimku i potom odlučiti što poduzeti. Kao i uvijek, zahvaljujemo medijima na suradnji", dodao je.

The Sun je objavio da je policiji već predana snimka koja je nastala prošloga petka. Nekoliko sati poslije Winehouse se pojavila na sudu kako bi bila uz supruga Blakea Fieldera-Civila kojemu se sudi zbog tuče u pubu.

Amy Winehouse jedna je od najprodavanijih glazbenica u Britaniji, a u prosincu je zaradila šest nominacija za Grammy. Prošle je godine uhićena u Norveškoj zbog posjedovanja marihuane, a njezina sklonost samouništavanju drogom i alkoholom puni stupce svjetskih medija