Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na riječkom Prekršajnom sudu svoje iskaze su dali članovi riječke grupe Let3, nakon prijave da su tijekom koncerta u Varaždinu remetili javni red i mir.


Izjasnili su se da nisu krivi, da nisu vrijeđali ničije osjećaje te smatraju da je to udar na njihovu slobodu. 

Vezani članci Jelena Pavičić Vukičević Jelena Pavičić Vukičević na Facebooku pokazala svoju kuhinju: "S obzirom na interes..." Tonči Huljić i Vojko V Evo kako zvuči kad se spoji nespojivo, donosimo pregled najneobičnijih dueta naših zvijezda!

Naime, Let3 (let3.blog.hr) je prijavljen jer su se na koncertu u Varaždinu 22. prosinca prošle godine skinuli goli i pokazivali svoje stražnjice. 

Dobili su kaznu od 300 kuna za remećenje javnog reda i mira, no oni je ne žele platiti. Kažu da je to njihov performans, a plaćanjem te kazne pokazali bi suprotno; da su krivi. 

'Čudno mi je da osoba kojoj smo povrijedili osjećaje od sve ljepote našeg umjetničkog djela nije vidjela ništa osim naše guzice', kazao je član grupe Let3.

'Nećemo dozboliti da ovo bude slučaj u kojem će se udariti na nečijen umjetničke slobode, u ovom slučaju naše', dodao je njegov kolega iz benda.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju