Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši suprug Britney Spears, Kevin Federline i njegov odvjetnik Mark Vincent Kaplan, odlučili su od suda u ponedjeljak zatražiti odluku koja će Britney zabraniti viđanje djece do travnja.


Izvor blizak Kevinu rekao je da odvjetnik razvedenog tate, Mark Vincent Kaplan namjerava od suda tražiti da joj zabrani viđati djecu do travnja zbog nedavnog sukoba s policijom koja ju je jedva izvukla iz kuće.

Vezani članci Slika nije dostupna Sin Britney Spears napustio bolnicu Slika nije dostupna Kolabirao sin Britney Spears

Još jedno saslušanje o skrbništvu je predviđeno za ponedjeljak kada će Kevinov odvjetnik pred sudom ispitati sve koji su bili uključeni u nemili događaj od prošlog tjedna, uključujući policajce i medicinsko osoblje koje je bilo u kontaktu s Britney.

Nesretni događaj zbio se nakon što je jedan Kevinov tjelesni čuvar došao po dječake prije dogovorenog vremena, a Britney ih je odbila predati.

Nakon višesatnog 'natezanja' s policijom ipak ih je prepustila svom suprugu, no bila je u tako lošem stanju da su je morali odvesti u bolnicu.

Od posljednjeg boravka u bolnici, Britney je našla novog dečka, paparazza Adnana Ghaliba s kojim je prošli tjedan viđena na nekoliko mjesta u Palm Desertu, Santa Barbari i Meksiku.