U javnost su izašle najnovije fotografije zapuštenog i ruiniranog Neverlanda, nekadašnjeg 'raja na Zemlji' koji je Michael Jackson kupio dok je bio na vrhuncu svoje karijere sredinom 80-ih godina prošlog stoljeća.


Na taj je ranč od svojih gotovo 1 100 hektara Jacko pozivao tisuće djece koja su uživala u vožnji vlakićima i drugim sadržajima koje inače posjeduju uobičajeniji luna parkovi.

Vezani članci Slika nije dostupna Procurio sadržaj oporuke Michaela Jacksona! Slika nije dostupna Tijelo Michaela Jacksona biti će izloženo u Neverlandu

Kasnije su počele stizati optužbe da je na tom ranču ocvali kralj popa seksualno zlostavljao neku od djece.

Nekad sjajni zabavni park danas je zapušten i raspada se brzinom usporedivom onoj kojom se raspada karijera, financijska stabilnost i lice njegovog vlasnika.

Michael Jackson, inače, mogao bi uskoro ostati bez svog bivšeg utočišta. Kako smo već izvijestili, njegova oaza nazvana po zemlji u kojoj živi Petar Pan, prvi među dječacima koji nikada ne odrastaju, odlazi na aukciju, i to možda već sljedeći tjedan. 

Naime, do 19. ožujka Jacko mora platiti 25 milijuna dolara koliko duguje osiguravajućoj kući Financial Title Company koja trenutačno upravlja raskošnim imanjem u Kaliforniji.

Na aukciji će osim samog imanja koje se proteže na 1100 hektara naći i vrtuljci, vlakići i sve što se na imanju nalazi. Imanje sa zoološkim vrtom i zabavnim parkom, prava je rupa bez dna, a zatvoreno je još 2006.

Jackson trenutačno živi na Bahreinu gdje se preselio nakon što je oslobođen optužbi za zlostavljanje djece 2005. godine.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju