Britney Spears se još jednom 'raspala' pred okom javnosti. Nakon što je jučer iz njezine kuće (ponovno) izašla policija, pjevačica je sjela na zemlju i počela plakati.


U šokantnoj sceni, histeričnu Britney paparazzi su fotografirali kako sjedi ispred svoje kuće u Los Angelesu i plače. Ona ih je, pak, molila da ju ostave na miru. 

Vezani članci Ilustracija Slovenski liječnik u jednom mjesecu zaradio 27 tisuća eura zbog rada tijekom vrhunca epidemije koronavirusa Ljilja Geić, predstavnica radnika Brodotrogira Radnici trogirskog brodogradilišta kreću u prosvjed, dio ih sedam mjeseci nije dobilo pravu plaću: "Trogir bez brodogradnje će biti mrtav grad"

Britney se navodno posvađala sa svojim menadžerom i bliskim prijateljem zbog njezine veze s Adnanom Ghalibom. 

Ghalibu je menadžer zabranio ulaz na Britneyjino imanje, no ona je izašla iz kuće i ipak se odvezla se s njim. 

Barbara Walters u svojoj je emisiji objavila da ju je Britneyjin manager obavjestio kako se pjevačica nalazi u teškom psihičkom stanju i da posjećuje psihijatra. 

'Britney ima česte promjene raspoloženja i teško spava, a veliku podršku dobiva od svoje majke koja je došla u Los Angeles i trenutačno se s Britneyjinim ocem nalazi u njezinoj kući', rekao je menadžer.