Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Danas nam je u izvanrednom terminu gostovao i drugi sudionik tučnjave koja je naciju podigla na noge. Sutra će se emisiji Farma uživo Stipe i Lupino sresti prvi put nakon sukoba. Stipe kaže da Lupinu neće prvi pužiti ruku.


Nakon što je Lupino prije dva dana gostovao na našem live video chatu, danas nam je u virtualni studio stigao Stipe, koji ima svoju verziju već opjevanog sukoba. 

Vezani članci Slika nije dostupna Žana se na chatu suočila s ocem svog sina: Vidimo se na sudu! Slika nije dostupna Marinela Jantoš-Ella dolazi na Face2Face!

Sukob Lupina i Stipe šokirao je cijelu zemlju, a zbog njega je spomenuti dvojac diskvalificiran iz reality showa Farma.

VERBALNI DVOBOJ DRVIŠA I LUPINA I NOVI FARMERI

Novi natjecatelji koji će imati priliku postati farmeri predstavit će se gledateljima uživo u studiju. Vidjet ćemo tako splitsku instruktoricu aerobika Natašu Bebić, riječkog voditelja Nenu Pavinčića, lovca na antikvitete Juru Gašparca te atraktivnu i uvijek provokativnu Slađanu Petrušić - Slađu. 

Tko će od njih uskoro spakirati stvari u svoju vreću od jute, kada će i kako otputovati u Moslavinu? Osim što ćemo vidjeti profile novih farmera, gledatelji će moći vidjeti i finalni verbalni dvoboj Drviša i Lupina u specijalnom dijelu emisije. Nakon što je njihov okršaj dignuo javnost na noge, na redu je da si ovo dvoje bivših natjecatelja kažu licem u lice sve što misle jedan o drugom te progovore još jednom o stanju na Farmi. Ostali natjecatelji moći će komentirati svoje viđenje događaja, a iz studija će im se obratiti i bivši farmeri Deen i Boris Kosmač.

Naravno, i ovaj petak saznajemo tko sljedeći napušta Farmu te koga će gledatelji izabrati da se u Areni sučeli s Davorinom Bogovićem. Je li Davorinu nakon bolesti ostalo dovoljno snage te hoće li izdržati ukoliko drugi dualist izabere igru snage ili izdržljivosti? Podsjetimo, njegovi potencijalni suparnici su Rafo i Svizac koji ipak ima puno više iskustva u dvobojima. Atmosferu u studiju Farme začinit će i glazbeni nastup Massima i Meritas.

Pogledajte na Novoj TV u petak, 11. travnja u 20 sati.