Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najpoznatiji bollywoodski par Aishwarya Rai (poznata kao i Miss svijeta 1994.) i Abhishek Bachchan danas su izrekli svoje sudbonosno ‘da’. Vjenčanje koje je iščekivala cijela Indija bilo je zatvoreno za javnost, ali nije prošlo bez skandala.


Bolivudska starleta Jannvi Kapoor, navodno ljubavnica mladog Abhisheka Bachchana, sazvala je konferenciju za novinare kako bi pokazala zavoje na ruci na kojoj je, kako kaže, rezala žile radi neuzvraćene ljubavi. 

Vezani članci Salma Hayek i Owen Wilson (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell) Glumački dvojac mamio poglede: Bijela lepršava haljina istaknula je Salmine čari Elizabeth Taylor i Richard Burton (Foto: Profimedia) Fatalna ljubav koja nikada nije umrla: Holivudska ljubavna priča stoljeća koja je postala mit

Tvrdi, da joj je Bachchan obećao da će je oženiti nakon što su konzumirali svoju vezu.

'Moja kćer govori istinu. Bachchan ju je odbacio, a ona mi je rekla za to prije nekoliko mjeseci. Ovo što joj je napravio, u našem je društvu grijeh i protivi se muslimanskoj vjeri', komentirala je Kapoorina majka.

Osim sklandalozne konferencije koju je održala Jannvi Kapoor, sretnom paru nisu dali mira niti njihovi obožavatelji.

'Došli smo im samo poželjeti svu sreću, a njihovi nas tjelohranitelji guraju i ne daju nam da im priđemo', rekla je jedna odana obožavateljica. 

Ceremonija vjenčanja je u skladu s indijskim običajima trajala tri dana.