Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rafael Dropulić poznatiji kao Rafo Legenda u subotu, 02. veljače u Pločama će objaviti karnevalskoj povorci da odlazi na Farmu. Logičan je to ishod teme ovogodišnjeg karnevala u kojemu su seljaci-narodnjaci u Pločama preuzeli vlast i u subotu će na Trgu u centru spaliti Marka Rokera.


''Ne preostaje mi drugo nego spasiti se i otići na Farmu'', komentirao je u svom stilu Rafo, kralj mandarina, koji je jedan od 14 natjecatelja koji sudjeluju u reality showu Nove TV. 

Vezani članci Slika nije dostupna Veliki doček za Rafu u Pločama Slika nije dostupna Rafo je pobjednik Farme!

''Završavam fakultet, sezona mandarina je prošla, a na ljeto planiram aktivirati svoju glazbenu karijeru. Proljeće je pravo vrijeme za buđenje i ponuda za Farmu je došla u pravi čas. Planiram se tamo vratiti prirodi, korijenima i nabiti malo kondicije. Najzdravije je živjeti na selu i cijela će ekipa mladima pokazati da se može živjeti kvalitetno i drugačije, bez kompjutera", kaže Rafo.

Rafael Dropulić pridružit će se tako Dvini Meler, Stefanu Lupinu, Davorinu Bogoviću i Aleksandri Grdić koji će s još devet zasad neotkrivenih poznatih Hrvata provesti 12 tjedana na Farmi bez vode, struje, kreveta i blagodati modernog života u showu Nove TV koji kreće na proljeće.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju