Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon dobrih rezultata kojima je Nova TV završila prošlu godinu, ova televizijska kuća najavljuje nove poslovne poteze i nastavlja stvarati nove TV brandove.


Sljedećih godinu dana svoj program učinit će još gledanijim, budući da je potpisala ugovor s još jednim velikim distributerom – Universalom. Tako će se uz već najavljene Sonyjeve programe 'Kašmir mafija', 'Opasna igra' i 'Tudori', novi svjetski hit naslovi u Hrvatskoj emitirati upravo na Novoj TV.

Vezani članci Punija kuća "Seks i grad" bez Samanthe mogao bi se zvati samo "Grad". Svi žele izmusti koji dolar na nostalgiju, ovo su serije koje nije trebalo dizati iz mrtvih Slika nije dostupna Nova TV partner Warner Brosa - Dolaze brojni filmovi i serije!

U svoju bogatu serijsku ponudu Nova TV će uvrstiti i aktualne svjetske uspješnice kao što su višestruko nagrađivane Universalove serije 'Heroji', 'Zbogom, bivši', 'Televizijska posla' i kultni 'Život na sjeveru'. 

Dramska serija 'Heroji' (Heroes) apsolutni je hit u svijetu, osvojila je niz nagrada, te osam nominacija za Emmy i dvije za Zlatni globus. 'Televizijska posla' (30 Rock) humoristična je serija koja je osim publike osvojila i dva Emmyja i dva Zlatna globusa, te okupila sjajnu glavnu postavu Aleca Baldwina, Tinu Fey i Jane Krakowski. 

Emmyjem nagrađena mini serija 'Zbogom, bivši' (Starter Wife) velik je povratak Debre Messing, glumice poznate po ulozi u 'Will i Grace'', na male ekrane i na Novu TV. 

Na Novoj TV gledat ćemo i televizijske premijere vrhunskih Universalovih filmova kao što su 'Sve zbog jednog dječaka', 'Bourneov identitet', '8 milja', 'Kralj škorpiona', 'Crveni zmaj', 'Ubojica među nama' i mnoge dr.

U svojoj ponudi Nova TV je osigurala i naslove koji su trenutno popularni u SAD-u, a među njima su Disneyjeva serija 'Six Degrees' s Campbellom Scottom i Erikom Christensen u glavnim ulogama, CBS-ov 'Zakon brojeva' (Num3rs) koja je na male ekrane vratila Roba Morrowa ('Život na sjeveru') i Judda Hirscha (Dear John) i već četiri sezone oduševljava publiku.

Serija 'Kašmir mafija' (Cashmere Mafia) dolazi od autora 'Seksa i grada', počela se u Americi prikazivati tek nedavno, u jesen 2007., i već je nazivaju nasljednicom te kultne serije. Među četiri atraktivne glumice posebni mamac za gledatelje je zanosna Lucy Liu u glavnoj ulozi. 

'Opasna igra' (Damages) serija je koja je velikanku holivudskog glumišta Glenn Close dovela na male ekrane i zaradila joj Zlatni globus za najbolju glumicu i još tri nominacije. 

'Tudori' su spektakularna povijesna mini serija nagrađena s dva Emmyja i nominacijama za Zlatni globus i koja je okupila sjajnu glumačku ekipu – Jonathan Rhys Meyers, Jeremy Northam, Sam Neill samo su neki od njih.