Iako su obje dio holivudske elite i prešle su 40. godinu života, čini se, kako su Demi Moore i Courteney Cox sve sličnije.


Courteney Cox pojavila se u New Yorku u odjeći koja izrazito podsjeća na stil također slavne Demi Moore. 

Vezani članci Anne Buydens, Kirk Douglas Varao ju je s brojnim divama i odnose s njima opisao u knjizi, a ona mu je sve opraštala pod jednim uvjetom Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick (Foto: AFP) Pričalo se da je ljubomoran i da ju vara jer je slavnija od njega, no i dalje su zajedno

No kako je Courteney u posljednje vrijeme vidno smršavjela, pa su čak počele kružiti i glasine o zabrinutosti za njezino zdravlje, njujorško izdanje bilo je ugodno iznenađenje. 

Popularna glumica, koja se proslavila ulogom u humorističnoj seriji 'Prijatelji', demantirala je glasine o navodnom poremećaju u prehrani te izjavila da je smršavjela pokušavajući što održati ravnotežu između obiteljskih i poslovnih obaveza.

Njezin televizijski show, koji inače prati pet milijuna gledatelja, bio je nekoliko mjeseci doslovno 'paraliziran' štrajkom scenarista.

No Courteney nije jedina slavna osoba koja ima 'dvojnicu'. 

Chantelle Houghton zvijezda reality showa u početku je namjerno pokušavala nalikovati na Paris Hilton, a sada joj je to u potpunosti i uspjelo.

Proslavljena plavuša Pamela Anderson sve više sliči na Dolly Parton, a Victoria Beckham je skinula umetke iz kose zahvaljujući kojima je bila jako slična Kate Beckinsale.

U foto galeriji pogledajte još nekoliko primjera holivudskih dvojnica.