Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nedugo nakon što je oporuka Michaela Jacksona podnesena nadležnom sudu, na Internet je procurio njezin cjelokupni sadržaj…


Michael Jackson je izričito zatražio da skrbništvo njegovo troje djece bude povjereno njihovoj baki Katherine, a u slučaju kada bi majka kralja popa umrla prije njega ili bila nesposobna obavljati dužnost staratelja, kao zamjenski skrbnik je navedena Diana Ross, kako izvještava TMZ.

Vezani članci Kirk Douglas Michaelu Douglasu od očeva bogatstva neće ostati ništa, 61 milijun dolara pripast će drugima Slika nije dostupna Pojavila se oporuka Michaela Jacksona!

Kao zamjenski skrbnik za troje Michaelove djece u oporuci je navedena Diana Ross.

Jacksonov imetak je procijenjen na čak 500 milijuna dolara, od kojih se većina sastoji od negotovinskih sredstava, kao što su nekretnine, umjetnine i glazbenih prava koje trenutačno administrira kompanija Sony/ATV.

Cjelokupnu oporuku Michaela Jacksona pročitajte ovdje!

Kao što smo već izvijestili ranije, Jackson je cjelokupnu imovinu ostavio Michael Jackson obiteljskoj zakladi, te naveo da 'cjelokupnu imovinu ostavljam Upravitelju ili Upraviteljima fonda'. Imena nisu navedena u oporuci, no navodi se da je dotične upravitelje fonda imenovao sam Jackson u izvršnoj deklaraciji fonda s datumom od 22. ožujka 2002. godine.

Kao pomoćni izvršitelji su navedeni John Branca, John McClain i Barry Siegel. Branca je Jacksonov dugogodišnji odvjetnik, McClain dugogodišnji prijatelj, a Siegel računovođa kralja popa, no posljednji se 2003. godine odrekao svog prava i obaveze kao izvršitelja.

>> Procurio sadržaj oporuke Michaela Jacksona!

Koliko se čini Jackson je imao najviše povjerenja u Brancu, McClaina i Siegela, jer im je dao potpunu moć i pravo da u bilo kojem trenutku i na bilo koji način koji se njima učini ispravnim raspolažu s njegovom imovinom, što će zasigurno uroditi s trzavicama s obitelji Jackson.

Naime, dok se još uvijek mislilo da ne postoji oporuka kralja popa, sud u Los Angelesu je Jacksonovu majku Katherin proglasio privremenim upraviteljem sinovlje imovine, što je posljednja Michaelova volja nakon pojavljivanja u potpunosti osporila.