Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka iz Grčke

Dačić poručio Srbima: "Ljetujte tamo gdje vas vole! Ne ostavljate novac tamo gdje tuku Srbe zato što navijaju za Crvenu zvezdu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić, posjetio je grčko ljetovalište Paralia i pozvao građane Srbije da ljetuju tamo gde ih vole i poručio "da ne ostavljaju novac tamo gdje ih mrze, gde tuku Srbe samo zato što navijaju za Crvenu zvezdu".

Dačić je aludirao na napad na pripadnike srpske nacionalne manjine u Uzdolju, kada je grupa maskiranih napadača upala prošle srijede u kafić i fizički napala vlasnicu i goste, pritom ozlijedivši pet ljudi.

Pročitajte i ovo Snažan potres pogodio Grčku Magnitude 5,7 Dva snažna potresa pogodila Grčku: "Bilo je kao da se kuća vrti u krug" Slika nije dostupna Falcon u nevolji Ministar s deset života: Grom udario u avion kojim je Ivica Dačić letio za Ljubljanu

Napad se dogodio dok su gosti kafića gledali utakmicu Crvene zvezde. Sličan se napad dogodilo i u mjestu Đevrske također na kninskom području, no tamo nitko nije ozlijeđen.

Dačić je u grčko ljetovalište, kako je rekao, došao privatno, na poziv lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića, a u obraćanju pred velikim brojem turista i gostiju iz Srbije i Grčke rekao da Srbi u Grčkoj nisu u stranoj zemlji, već u zemlji koja ih, pored Rusije, najviše voli, piše B92. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene