Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u ruševinama tvornice

Mnogobrojni migranti na ulicama Bihaća: Otkriven sadržaj ruksaka Afganistanca koji pokušava prijeći u Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velik broj migranata nalazi se na ulicama Bihaća, a najviše ih je među ruševinama bivše tvornice. Otkriven je i sadržaj njihova ruksaka.

Mnogobrojni migranti nalaze se na ulicama Bihaća. Najviše ih je među ruševinama bivše tvornice Krajina-metal, udaljene svega nekoliko kilometara od centra grada. Kako piše reporter Pixsella Armin Durgut, migranti kažu da ih bihaćka policija svakodnevno maltretira, dolazi do njih, tuče ih i otima im novac i telefone.

Pročitajte i ovo Bodljikava žica Komentirali predsjednik i premijer Nižu se reakcije na tvrdnje talijanskih obavještajnih službi: "Mene puno više zanima što će SOA procijeniti ..." U kombiju hrvatskih registarskih oznaka bila su 22 državljana Turske Uhvaćeni kod Velike Kladuše Nevjerojatno: U kombi nagurao 22 migranta pa ih pokušao prevesti preko granice

Durgut je zabilježio i sadržaj ruksaka migranta iz Afganistana Umera Attala, koji već osmi put pokušava prijeći hrvatsku granicu. Putuje posljednje tri godine, a krajnji mu je cilj Francuska.

Navodi da je ovo prosječan sadržaj ruksaka koji migranti spremaju kada idu u game (kolokvijalni naziv za pokušaj prelaska granice) i dodaje da oni s više novca obično još dodaju vreću za spavanje i rezervnu odjeću.

Migranti su kod Velike Kladuše sami napravili novi kamp.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene