Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nevrijeme u hrvatskoj

Pogledajte video: Pijavica u Dugopolju čupala stabla i oštetila šest kuća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dugopolju se sanira šteta nakon što je pijavica oštetila krovove na šest kuća te čupala stabla u zaseoku Nazlići u utorak poslijepodne.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji u zaseoku Nazlići u Dugopolju uklanja se šteta nakon jučerašnje pijavice. Oštećeno je šest kuća, srušena su stabla, a srećom nije bilo ozlijeđenih, javio je reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan.

Pročitajte i ovo Nevrijeme diljem zemlje Nestabilna atmosfera Nevrijeme poharalo Hrvatsku, u jednoj županiji gotovo 100 intervencija: "Lijepo je što je zahladilo, ali..." Dino Kozlevac i Lina Dollar problemi na terenu Vatrogasni zapovjednik o nevremenu u Istri: "Najviše problema stvara voda. Vatrogasci su spremni za noć"

Oštećeni su krovovi na šest obiteljskih kuća te je srušeno nekoliko stabala. Na mjestu događaja bili su vatrogasci koji su radili na sanaciji i policijski službenici.

 

 

Prema trenutačno dostupnim informacijama, nije bilo drugih većih problema na području županije osim nekoliko kratkotrajnih prekida u opskrbi električnom energijom na nekoliko lokacija, izvijestili su iz Ravnateljstva Civilne zaštite MUP-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene