Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera avioni

Hoće li Krstičević zbog neuspjele kupnje aviona F-16 od Izraela snositi posljedice?: "Ne istražujemo ministra obrane"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do kraja tjedna trebala bi biti poznata sudbina posla s borbenim avionima. Naime, tada istječe rok koji su Sjedinjene Američke Države dale Izraelu da se očituje pristaju li na prodaju pod njihovim uvjetima, odnosno, vrate ih u originalno stanje. Hrvatskoj to nije prihvatljivo. Dok čekaju izraelski odgovor, iz Vlade poručuju kako ne istražuju ministra obrane Damira Krstičevića i okolnosti pod kojima je sa suradnicima dogovarao posao.

Na pitaje može li Hrvatska zatražiti ispriku Izraela ukoliko cijela prodaja propadne, brigadir Željko Ninić koji je član stručnog povjerenstva, nije imao odgovor. 

Pročitajte i ovo Iranska vojska zaplijenila teretni brod Eskalacija sukoba? VIDEO Iranski komandosi zauzeli brod povezan s Izraelom, brzo stigao odgovor: ''Snosit će posljedice'' Ilustracija Širenje sukoba Zlokobna najava svjetske velesile: Iran će napasti Izrael, upućeno upozorenje

"Uistinu ne znam, to je političko razina komunikacije, a ja kao operativac nemam razloga nikakvih niti problema u komunikaciji s njima, jednako tako ni s američkom stranom. Kako će se državni vrh postaviti u toj situaciji stvarno ne znam", rekao je. 

Na to postoje li razlozi za sumnju rekao je kako s njegove strane oni ne postoje no da će premijer biti taj koji će odlučiti što i kako dalje, te da će se svi u skladu s time i ponašati. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene