Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za tragediju saznali iz medija

Nećak žene stradale u požaru: "Za nekoliko dana trebala je proslaviti 104. rođendan. Strašno je da ovako umre"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stjepan Sinković u Domu za starije Zelena oaza imao je tetu Jelenu koja je za nekoliko dana trebala proslaviti 104. rođendan. Za stravičan požar u kojem je poginula Jelena i još petero ljudi, njegova obitelj saznala je iz medija.

Jedna od šest žrtava požara u Domu za starije Zelena oaza u Andraševcu bila je Jelena Bogović. Za nekoliko dana trebala je proslaviti 104. rođendan.

"Ne možeš vjerovati, da tako dugo živiš i da na kraju tako skončaš. Užas!", rekao nam je Jelenin nećak Stjepan Sinković koji se brinuo o njoj, a kojeg nitko nije obavijestio o tragediji već su on i supruga za požar saznali iz medija pa su zvali dom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nitko nije bio s korisnicima? Vatrogasni zapovjednik o požaru koji je odnio šest života: "Pitanje je je li dojava stigla na vrijeme"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna izgorjelo šestero ljudi Plenković stigao na mjesto stravičnog požara: "Došao sam izraziti sućut, ispitat ćemo ima li dom sve dozvole"

"Grozno. Da živi 104 godine i da ovako umre, to je strašno", rekla nam je kroz suze Katica Sinković i dodala da su o Jeleni brinuli do njezine 102. godine u svom domu i tek onda su nju i njezinu sestru, koja je preminula prije dvije godine, dali na skrb u Zelenu oazu.

"Teško je bilo naći dom za dvije sestre. Cijeli život su zajedno bile. I onda smo našli tu. Kako je to završilo, strašno!", rekla nam je gospođa Sinković i dodala kako ih je nazvala kći koja je na internetu vidjela vijest o požaru pa je suprug zvao Dom gdje su mu samo izrazili saučešće.

Sinkovići kažu da su tetu često posjećivali i nemaju pritužbi na uvjete u Zelenoj oazi.

"Ona je bila prije u gornjoj zgradi, po noći je jako vikala pa su je preselili u pomoćni objekt. Nemate se kaj žaliti, bile su dvije u sobi. Nikad nije rekla da je gladna ili žedna ili da nekaj ne štima", kaže Sinković.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene