Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neprilagođena brzina

Crna subota na hrvatskim cestama: U tri prometne nesreće poginule tri osobe, jedno dijete zadobilo ozljede opasne po život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe poginule u karlovačkoj županiji u dvije prometne nesreće. Još je jedna osoba izgubila život u Donjem Miholjcu u naletu automobila na biciklistu.

U naselju Crevarska Strana, na području Općine Gvozd, na državnoj cesti D6 Vrginmost - Vojnić, oko 12:25 došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a dva maloljetnika su ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

 

Kako je priopćila policija, nesreću je izazvao 44-godišnjak koji je upravljao osobnim vozilom karlovačkih registracija koji je zbog neprilagođene brzine i stanju kolnika izgubio nadzor nad vozilom koje se zanijelo i prešlo na suprotnu traku kolnika.

U tom je trenutku udario u vozilo požeških registarskih oznaka kojie je dolazilo iz suprotnog smjera. Njime jeupravljao 60-godišnjak, a u vozilu se nalazilo i dvoje djece u dobi 9 i 11 godina.

Na mjestu događaja smrtno je stradao 44-godišnji vozač. Vozač požeških registracija, kako je utvrdila policija, nije bio pod utjecajem alkohola.

Ozlijeđeni 9-godišnjak i 11-godišnjak su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u karlovačku bolnicu, gdje su 9-godišnjaku konstatirane lake tjelesne ozljede, a 11-godišnjaku teške tjelesne ozljede opasne po život.

Očevid na mjestu događaja uz policijske službenike vodila je zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

U vremenu od 13.05 do 17.10 sati državna cesta D6 je bila zatvorena za sav promet, a promet se odvijao obilaznim pravcima sve do 17.55 sati kada je promet normaliziran.

Tijelo poginulog 44-godišnjaka radi obdukcije je prevezeno u sisačku Opću bolnicu. U svezi ove prometne nesreće policija će nadležnom državnom odvjetništvu proslijediti izvješće o događaju

 

Nesreća u mjestu Točak

Jedna je osoba poginula u sudaru osobnog automobila i teretnog vozila u mjestu Točak u Karlovačkoj županiji. Nesreća se dogodila u 14:05 na cesti D-1. Očevid je u tijeku. Policija javlja da se promet odvija jednim kolničkim trakom uz regulaciju.

Poginuo biciklist

Teška prometna nesreća dogodila se oko 13 sati i u Donjem Miholjcu na križanju ulice A. Harambašića i A. Mihanovića. U naletu osobnog vozila kojim je upravljala vozačica, teško je stradao biciklist. Prevezen je u osječku bolnicu, međutim uslijed teških ozlijeda je preminuo.

Očevid je u tijeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene