Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mark još bez komentara

Zuckerbergova sestra dala otkaz u Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok milijuni ljudi žele raditi u Facebooku, sestra osnivača ove društvene mreže dala je otkaz i pokreće vlastitu kompaniju

Randi Zuckerberg, sestra osnivača najpopularnije društvene mreže na svijetu, odlučila je napustiti Facebook i pokrenuti vlastitu kompaniju, prenijeli su u Mashableu.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem" Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano"

Ona je u Facebooku bila zadužena za razvoj marketinške strategije te popularnog Facebook Live video kanala, a u pismu u kojem je obrazložila razloge ostavke rekla je da je, zajedno s kolegama, napravila nevjerojatan napredak, ali i kako se još puno toga može napraviti te je sada savršeno vrijeme za napuštanje Facebooka i osnivanje kompanije fokusirane na trendove u medijskoj industriji.

U razgovoru za Mashable Randi je rekla da je dugo razmišljala o ovom potezu koji je 'prirodni nastavak njene karijere' te želi 'iskoristiti iskustvo koje je skupila u Facebooku za pokretanje vlastitog projekta'. Njena nova kompanija – RtoZ Media fokusirat će se na social networking te će razvijati strategije društvenih medija i svojim klijentima pomoći da postanu 'društveniji'.

U Facebooku su potvrdili da su primili ostavku Randi Zuckerberg te joj se zahvaljuju na svom njenom radu, no komentar od slavnog brata još nismo mogli pročitati.

U Mashableu kažu da je Randi bila jedna od glavnih figura u Facebooku te da će 'njen odlazak ostaviti prazninu koju čak niti njen brat neće moći ispuniti'.  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene