Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Revolucija na pragu

Vjerujete li da će smartphone uređaji i tableti zamijeniti klasična računala i televizore?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tableti i smartphone uređaji velikom brzinom osvajaju tržišta razvijenih zemalja.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRAĆANJE RELEVANTNOSTI HRT je najavljivao novi model pretplate: Poznato je koliko će iznositi pristojba Novi studio Dnevnika Nove TV najgledaniji dnevnik Dnevnik Nove TV večeras u novom terminu iz novog studija

Ono što je relativno nedavno počelo kao mobilna telefonija i prijenosna računala, moglo bi uskoro potpuno promijeniti svijet.

Nove tehnologije u posljednjih 15-ak godina unijele su goleme promjene u našu osobnu svakodnevicu. Internet je svojevrsna nova tehnološka revolucija zahvaljujući kojoj je svijet postao 'globalno selo', no daljnji razvoj i fuzioniranje interneta, mobilne telefonije, računala i televizije uskoro bi mogli dovesti do još radikalnije promjene svakodnevnih privatnih i poslovnih navika.

Tableti i smartphone uređaji svojim velikim multimedijskim sposobnostima 'prijete' da će vrlo brzo zamijeniti klasične televizore i računala. Vjerujete li da je to moguće?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene