Obavijesti Video Pretražite Navigacija
najgledaniji dnevnik

Dnevnik Nove TV večeras u novom terminu iz novog studija

Novi studio Dnevnika Nove TV
Novi studio Dnevnika Nove TV Foto: Dnevnik Nove TV
Dnevnik Nove TV predstavit će se večeras u potpuno novom ruhu i u novom terminu. Najjača i najgledanija informativna emisija u zemlji, s voditeljskim i reporterskim licima kojima gledatelji vjeruju, večeras će započeti s emitiranjem u 19 sati, 15 minuta ranije nego dosad, iz potpuno novog televizijskog studija, najmodernijeg u zemlji.

''Svaka promjena donosi nove izazove, ali izazove kojima se veselimo. Novi studio izgleda izvanredno. Stvaramo novu eru informiranja u Hrvatskoj i zaista je divan osjećaj biti dio te medijske povijesti'', rekla je voditeljica Dnevnika Nove TV Romina Knežić.

''U novom terminu, ali i u novom studiju, no s jednakim entuzijazmom kao i prvog dana. Promjena nosi i novu energiju, tako da ćemo sada podići ljestvicu još više. Nastavljamo donositi sve najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta na najbolji mogući način, što gledatelji već godinama nagrađuju gledanošću'', rekao je Saša Kopljar.

Prije 17 godina, točnije 10. listopada 2005., Marija Miholjek i Petar Pereža prvi su put pozdravili hrvatsku javnost u tada novoj, gledateljima nepoznatoj središnjoj informativnoj emisiji - Dnevniku Nove TV.

Bila je to prekretnica ne samo za Novu TV već i domaće televizijsko izvještavanje i prezentiranje vijesti općenito. Od tada do danas središnja informativna emisija Nove TV pomicala je granice i uvodila trendove, što je prepoznato i na svjetskoj razini.

Nova TV tako je osvojila Promax, najprestižniju svjetsku nagradu u području promocije, marketinga i dizajna, i to za produkcijsku grafiku u informativnom programu te za najbolji TV studio i videozid.

Novi studio Dnevnika Nove TV Dnevnik Nove TV (Foto: Dnevnik Nove TV)

Također, redakcija se može pohvaliti brojnim priznanjima i nagradama koje su dobili njezini novinari i novinarke, poput medijskih nagrada Večernjakova ruža i Zlatni studio, HND-ovih nagrada reporterima i snimateljima, nagrade za promicanje tolerancije "Miko Tripalo". 

''Malo je teško odvojiti se od starog studija. Tu se stvarala jedna uspješna i lijepa priča, no drago mi je što ćemo se uskoro predstaviti u novom terminu u još boljem i modernijem TV studiju, u kojem tehnološka rješenja služe kao savršena podrška poslu koji obavlja cijela redakcija'', rekao je Petar Pereža.

Pročitajte i ovo Melkior Bašić Uskoro ih opet gledamo! Kako je Masterchef promijenio život ovom omiljenom trojcu i u kakvom su odnosima s kandidatima prošle sezone?
Pročitajte i ovo Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr VAŽNO PRIZNANJE Mobilna aplikacija DNEVNIK.hr-a pobijedila konkurenciju iz cijelog svijeta

''Tijekom svih ovih godina trudili smo se pomicati granice i uvijek biti inovativni. Drugim riječima, donijeti našim gledateljima najmodernija tehnološka rješenja. Novi studio doista je impresivan i lijep, baš kao što je lijep osjećaj zajedno s mojim dragim kolegama zakoračiti u novo informativno poglavlje koje je pred nama'', rekla je voditeljica Dnevnika Nove TV Marija Miholjek.

Novom poglavlju vesele se i Valentina Baus i Dino Goleš. "Stvarno sam ponosna što radim i razvijam se na televiziji koja je uvijek bila broj jedan u postavljanju standarda. Dino i ja smo se tek udomaćili, ali promjene su nužne u svakom razvoju i početak su novog razdoblja za sve nas u Informativnom programu.

Nova redakcija izgleda sjajno. Imamo intenzivne probe, sve napreduje jako dobro i jedva čekam sjesti u stolac i pozdraviti naše gledatelje iz novog okruženja'', poručila je Valentina Baus.

''Novi, moderni news studio predstavlja veliki izazov, uzbuđenje i čast. Ovakve promjene potiču nas da budemo još bolji. Svi jedva čekamo da se okupimo u novoj redakciji i, kako su kolege već rekli, da započnemo jedno novo poglavlje'', rekao je Dino Goleš.

Dnevnik Nove TV u novi studio ulazi kao neprikosnoveni lider. Posljednjih 13 godina Dnevnik Nove TV najgledanija je središnja informativna emisija u zemlji. Redakcija Informativnog programa svaki dan kreira relevantan sadržaj kojim izvještava o svim ključnim događajima iz Hrvatske i svijeta.

Cjelokupan doživljaj vijesti tim Dnevnika Nove TV donosi kroz pripremu i izradu TV priloga, live javljanja s mjesta događaja, izvanrednih vijesti, virtualnih reportaža te uz videozid, gdje među ostalim, kroz moderna grafička rješenja prezentiraju rezultate nezavisnih istraživanja o ključnim društvenim i ekonomskim temama. 

Transformacija TV studija dodatno će istaknuti sve prednosti i atribute informativnog programa Nove TV na medijskoj sceni, a novi vizualni identitet i termin emitiranja kruna su stalne posvećenosti Nove TV da gledateljima uvijek donese točne, provjerene i relevantne informacije.

Dnevnik Nove TV u novom studiju i terminu u 19 sati gledajte večeras.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene