Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa ne može raditi

Život joj se pretvorio u pakao: Uzastopni spontani orgazmi joj traju po 6 sati dnevno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Život jedne majke pravi je pakao, ali zbog izrazito bizarnog razloga, jer ona naime doživljava i do 90 orgazama u jednom satu. Sve to događa se spontano, a zna trajati i nekoliko sati.

Cara Anaya (30) pati od takozvanog trajnog poremećaja genitalne uzbuđenosti, što zapravo znači da i najmanja svakodnevna radnja za nju može u javnosti postati izrazito neugodno iskustvo.

Dijagnozu tog neizlječivog poremećaja, Anaya je dobila prije tri godine, a svakog dana ona pretrpi punih šest sati spontanih orgazama. Za majku iz Arizone, to je pravi pakao, bez obzira što drugi mislili o tome.

Muškarac doživi i 100 orgazama dnevno

"To je uništilo moju prisutnost u životu mog sina, jer se osjećam preprljavo da bi bila dio njegovog života. Želimo da postane normalno dijete, a on istovremeno ne može prijatelje zvati kod sebe jer mu mama ima taj poremećaj", priča Anaya, a prenosi Mirror. "Najgore od svega je što mu ne mogu to objasniti jer je premlad", dodaje.

Život s takvim poremećajem pokazao se izrazito teškim za Anayu i njezinog supruga, a ona je morala dati otkaz na poslu i ne može više izlaziti iz kuće, zbog straha od neugodnosti i gubitka kontrole nad sobom u javnosti.

"Morala sam naučiti kontrolirati svoju uzbuđenost pred drugima, držati ozbiljno lice i naučiti disati kroz čitav proces. Ima dana kad je toliko loše da bi najradije navukla zavjese i ostala u krevetu", priznala je Anaya.

Godine 2012. potražila je pomoć liječnika, koji je ostao zatečen. Kasnije su medicinski stručnjaci njezino stanje identificirali kao trajan poremećaj genitalne uzbuđenosti, a čak niti posjet četiri liječnika, neurologu i ginekologu, kao ni brojna testiranja krvi, MRI, EEG i EKG skeniranja, nisu pomogli.

Anaya je u očaju potražila i pomoć psihijatra, no bez uspjeha.

Njezino stanje toliko je ozbiljno da manifestira tako da je na kraju svake višesatne epizode dehidrirana, ozlijeđenih koljena i gležnjeva te konačno iscrpljena i kronično neispavana.

To uzima danak i njezinom braku, jer prije nego što joj se pojavio taj poremećaj, orgazme je doživljavala samo sa suprugom, s kojim je imala regularan seksualni odnos.

Liječiti je svoje stanje pokušavala na razne načine, uključujući led, masturbaciju i hladan tuš. Pokušala je i promijeniti prehranu te povećati režim vježbi, ali ništa nije pomoglo.

Izgubila sam prijatelje koji tvrde da sve samo hinim, a moji roditelji su se teško pomirili s mojim stanjem, ali su ostali uz mene", kaže Anaya.

"Sad tražim osamu i savjete online, ali jednostavno ne postoji dovoljno velika osvještenost o tom problemu u javnosti. Čak niti liječnici ne mogu pronaći lijek. Jednostavno to ne želi prestati", očajna je Anaya.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene