Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudesan prizor

VIDEO Iz vode izronio grad potopljen više od pola stoljeća!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog padanja razine vode rijeke Volge, izronio je grad Mologa, potpuno potopljen 1940-ih tijekom izgradnje hidroelektrane Rubinsk.

Da 14. srpnja 1935. nije donesena odluka o gradnji hidroelektrane u Rubinsku, grad Mologa ove bi godine slavio 865. godišnjicu postojanja.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Xi Jinping ciljaju jednu zemlju Američki obavještajci uvjereni: "Kina i Rusija planiraju novu invaziju. Ne vidimo zašto ne bi" Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Europi Obavještajac otkrio što na kraju čeka Ukrajinu: "Takvi ratovi mogu završiti samo na taj način"

'Britanska Atlantida' pronađena na dnu Sjevernog mora

Vide se jasni temelji kuća kao i obrisi ulica, a neki od živućih stanovnika koji su bili prisiljeni napustiti svoje domove najavili su povratak, no samo kako bi razgledali svoje rodno mjesto, pišu RIA Novosti.

Kako bi se povećala produktivnost hidroelektrane čitav je grad doživio najgori scenarij, bio je potopljen, a sada je, nakon više od pola stoljeća pod vodom, zbog povlačenja razine vode 'izronio' iz dubina rijeke Volge.

Pronađena velika granitna ploča za koju se sumnja da pripada izgubljenom kontinentu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene