Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije mu smetala hladnoća

VIDEO: Satima prosidbu ispisivao na snijegu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snijeg koji je prekrio brda u Brašovu u Rumunjskoj, inspirirao je jednog mladića da zaprosi svoju djevojku na neobičan način.

Gabriel Aldea, 24-godišnjak iz Rumunjske na snijeg je napisao ‘Ana, hoćeš li biti moja supruga?’. Da bi to napisao crvenom tintom na niskim temperaturama koje ovih dana hlade Rumunjsku, trebalo mu je nekoliko sati, izvjestila je rumunjska televizija Stirile Pro TV.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

Trud mu se isplatio. Njegova buduća supruga, 21-godišnja Ana Coca, bila je veoma impresionirana. ‘Uspio sam, imao sam ideju i bilo je lako, ali i teško zbog hladnoće’, rekao je Gabriel te dodao kako voli svoju buduću suprugu, pa niske temperature i nisu bile prevelik problem. ‘Ostala sam bez riječi, nisam mogla ništa reći. Samo sam gledala u to i nisam znala što bih rekla’, rekla je Ana.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene