Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija životinje

VIDEO Kada su ga ribari oslobodili iz mreže postao je poput zvijeri...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posada ruskog ribarskog broda slučajno je u mrežu uhvatila morskog lava. Kad su ga htjeli osloboditi, on je bijes iskalio na jednom od članova posade.

Sjevernio morski lav završio je u ribarskoj mreži, a ruski ribolovci koji su ga izvukli na palubu broda, odmah su pohitali odmah spasiti tu gotovo ugroženu vrstu. Ipak, uznemireni morski lav čim je izašao iz mreže, zgrabio je raljama jednog ribara za rame i bacio ga niz palubu.

Pročitajte i ovo Ukrajinska protuzračna obrana Uz veliku pomoć raznih režima Rusija niže pobjede na bojnom polju: Situacija u Ukrajini je očajna, sprema se nova velika ofenziva Dmitri Peskov prekid vatre Rusija ne vidi smisao mirovne konferencije u Švicarskoj: "To je posve nemoguće"

Lava je pokušao potjerati i pas, no lav je i njega naučio pameti. Ribari su naposljetku morskog sisavca s broda potjerali mlazom vode iz crijeva, prenosi AOL.

Sjeverni morski lav može narasti između dva i tri metra dužine te i preko 300 kilograma težine. Ubijanje tih sisavaca zabranjeno je u SAD-u, Rusiji i Kanadi, no u Japanu ih se godišnje ubije određeni fiksni broj, pod izlikom zaštite ribogojilišta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene