Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran talent

Upoznajte čovjeka s najrastezljivijom kožom na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turner je bivša zvijezda cirkusa užasa koji je prošle godine nastupio na audiciji za britanskog talenta, a njegov talent je rastezanje kože koju može nategnuti čak 16 centimetara.

Gray Turner ima najrastezljiviju kožu na svijetu. Njegova je koža toliko labava i rastezljiva da da je može nategnuti čak 16 centimetara , a vlastiti trbuh može pretvoriti u stol na kojem može držati litru piva. Rastezljivi 41-godišnjak boluje od Ehlers-Danlosvog sindroma- rijetkog genetskog poremećaja koji je oslabio njegovu kožu, piše Daily Mail.

Ovaj poremećaj, u većini slučajeva, utječe na zglobove i krvne žile, a pogađa jednog od 10.000 ljudi. Kod njega se očituje drukčijim stanicama koje povezuju kožu, ligamente i unutarnje organe.'Ako pogledate svoje stanice kože pod mikroskopom, vidjet ćete da su one okrugle, a moje stanice kože su nazubljene', kazao je Turner.

>> Nevjerojatno je što on može sa svojim tijelom!

Dodao je kako je njegova koža dvostruko tanja od uobičajene debljine te da je poput tankog papira. Taj je poremećaj primijetio oko svoje četvrte godine i to zbog ujaka koji ga je vukao za kožu i pokazivao svojim prijateljima. 'Znao sam po njihovim reakcijama da je nešto čudno', rekao je.

Pročitajte i ovo Spašavanje u Španjolskoj južna Španjolska Pomahnitala koza napala planinarke: Žena pala 20 metara u provaliju, druga se onesvijestila Porin Makarić - 2 EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE Umjesto ljubavne romanse, 23 djevojke postale žrtve. Stručnjak upozorava: "Osobe nisu svjesne posljedica"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene