Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usputna statistika

Torrent Freak otkriva: Pornići su hit u Vatikanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zanimljiv popis sadržaja skinutog s interneta zabilježen je na vatikanskom serveru, a ne radi se o materijalu crkvenog karaktera.

Svi mi griješimo na ovaj ili onaj način, kažu da je griješiti ljudski, no svećenici u Vatikanu, točnije u rezidenciji pape očito vole porniće.

Pročitajte i ovo Papa Franjo završio u bolnici Otkazao obveze Papa se vratio iz bolnice: U posljednje vrijeme ima niz zdravstvenih problema Victor Manuel Fernandez Podigao prašinu Htio je pomoći: Vatikanski kardinal osim poljupca slikovito opisao i - muški i ženski orgazam

>> Papa: Ne smijemo se bojati biti kršćani i živjeti kao kršćani

Torrent Freak je preuzeo povijest preuzimanja s IP adrese u papinoj rezidenciji, pa je tako među hrpom filmova pronađeno i nešto pornića.

No sestra Debra Haffner kaže kako nije iznenađena da netko 'traži erotiku na internetu'. Debra čak kaže kako istraživanja Religious instituta pokazuju da je jedan od pet istaknuo kako je namjerno posjetio seks stranice u zadnjih šest mjeseci.

Na ovu anketu čak 16 posto ispitanika nije htjelo odgovoriti na to pitanje jer smatraju to svojim privatnim korištenje tih stranica.

Na 'printscreen' fotografiji možete pogledati što se sve skida u Vatikanu. (Powered by Zimo)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene