Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav niz!

Od listopada neprestano dobiva na nagradnim igrama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanka Liz Denial, vjerojatno je jedna od najsretnijih žena u toj zemlji, jer od prošlog listopada sudjelovanjem u nagradnim show emisijama i rješavanjem križaljki konstantno dobiva nagrade.

Sretna Liz iz Nottinghama inače pati od teške bolesti mišića i kreće se pomoću pomagala, no zato je igre na sreću itekako idu. Dosad je između ostalog osvojila i veliki LCD televizor, kućno kino, dvije X-Box konzole, brojne boce sredstava za čišćenje i druge sanitarne proizvode.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja

Liz je 51-godišnja bivša djelatnica banke, a kao jednu od nagrada dobila je i VIP putovanje u Keniju, u hotelu s pet zvjezdica. Na jednom od nagradnih show televizijskih programa osvojila je i 163.950 kuna. 'Oslanjam se na osvajanje nagrada, jer sam nezaposlena, a moje električno invalidsko vozilo je skupo za održavanje', rekla je Liz za Daily Mail.

Svaku nagradnu igru u kojoj bi okušala sreću, Liz je i osvojila. Stvarno je sreća ide. 'Ponekad se moram i uštipnuti kako bi se uvjerila da ne sanjam. Možda je to jednostavno i karma, zbog boli koju proživljavam', zaključila je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene