Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova nada za nesigurna vremena

Ovog petka kreću besplatna popularno-duhovna predavanja u zagrebačkoj Muzičkoj akademiji uz inspirativnog dr. Dwighta K. Nelsona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
„Tajna kostura“ naziv je prvog od devet u nizu besplatnih predavanja „Nova nada za nesigurna vremena“ poznatog američkog duhovnog govornika dr. Dwighta K. Nelsona, koje će se održati ovog petka, 29. rujna s početkom u 19 sati u dvorani „Blagoje Bersa“ zagrebačke Muzičke akademije. Popularni autor i TV voditelj zagrebačkoj će publici kroz atraktivna i dinamična predavanja približiti biblijske i životne istine, a u prvome u nizu dotaknuti će se teme postanka svijeta, kroz razmatranje dominantnih teorija i njihovih dokaza.

Dr. Dwight K. Nelson sveučilišni je profesor i glavni pastor u „Pioneer Memorial Church“ na Andrews sveučilištu u Michiganu, gdje ujedno predaje na Teološkom fakultetu. Autor je 11 knjiga duhovne tematike i voditelj na globalnom radijskom i televizijskom kanalu „New Perceptions“. Dinamičan je govornik koji uz pomoć primjera iz popularne kulture progovara o dubokim životnim pitanjima s kojima se susreće čovjek današnjice. Osobito je popularan među mladima, a velik broj njih očekuje se i u Zagrebu.

Serija predavanja „Nova nada za nesigurna vremena“ potaknut će sudionike na razmišljanje temama poput konflikta dobra i zla na primjeru popularnih „Ratova zvijezda“ pa sve do pitanja o smrti, sudbini, sudnjem danu ali i novoj nadi. Poklon je to Kršćanske adventističke crkve zagrebačkoj publici, u povodu obilježavanja 500. obljetnice reformacije u svijetu.

Inspirativna predavanja dr. Dwighta K. Nelsona održavat će se svakog dana od 19 sati u Muzičkoj akademiji, sve do 7. listopada.

Osim toga, seriju predavanja svojim će nastupima obogatiti Gospel ansambl Agape, jedan od najpoznatijih izvođača duhovne glazbe u Hrvatskoj koji neprestano djeluje već više od 35 godina.

Sudjelovanje na svim predavanjima je besplatno, a raspored i opis pojedinačnih predavanja dostupan je na stranici novanada.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene