Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zarađuje 68.000 kn po epizodi

Ovo je majmun koji živi poput kralja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majmunu kapucinu NBC je platio nevjerojatnih 68.400 kuna po epizodi za ulogu u novoj humorističnoj seriji. Nije ni čudo da ga nazivaju 'najmoćnijim holivudskim ljubimcem'.

Crystal je već poznata publici budući da se pojavljivala u američkim hitovima kao što su 'Mamurluk', 'Dr. Dolittle', 'Američka pita' i 'Noć u muzeju'. Nova serija 'Animal Practice' u kojoj, također,  ima ulogu započinje s emitiranjem 26.09., a NBC polaže velike nade u nju. Crystalin lik će se zvati Dr. Rizzo i radit će u veterinarskoj ambulanti, piše New York Magazine.

>> Pogledajte kako ovaj majmun temeljito pere suđe!

Tom Gunderson, trener kapucina smatra da će baš ova uloga s vremenom postati najpoznatija uloga neke životinje u seriji. Gunderson je Crystal prisvojio prije šesnaest godina, a majmun se proslavio nakon pojavljivanja u filmu 'George iz Džungle'. Kada bi dobro odradila svoj posao na setu, Crystal bi nagrađivali kikirikijem, grožđem i bananama, dok danas uživa u svim čarima života prave hollywoodske zvijezde.

Pročitajte i ovo Klonirani majmuni (Foto: AFP) Pohvalili se uspjehom Zbog novog pothvata znanstvenika korak smo bliže kloniranju čovjeka Slika nije dostupna Što mu bi? Lovac na jelene: Majmun pokušao napraviti bebu "bambiju"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene