Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatne snimke

Ovako gori Molotovljev koktel!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojac Slow Mo, poznatiji po objavljivanju usporenih snimaka raznih stvari, ovaj put odlučili su ispitati kako Molotovljev koktel gori u usporenoj verziji.

Spremili su Molotovljev koktel i bacili ga na zid kuće. Dio zida na koji su bacili Molotovljev koktel počeo je gorjeti, a dvojac je sve snimio kamerom. Usporena snimka omogućila nam je nevjerojatne prizore koji nam otkrivaju kako zapravo funkcionira Molotovljev koktel.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu Teroristi u Crocus City Hallu u Moskvi - 2 Mučnih 90 sekundi užasa "Ubijte ih bez milosti, dolazimo u ime Boga": Islamska država objavila zatrašujuću snimku napada u Moskvi

>> Pogledajte kako se rade portreti - molotovljevim koktelima!

Molotovljev koktel je improvizirano oružje, jedna od varijanti bombe kućne izrade. Nastao je tijekom Španjolskog građanskog rata. Ipak, današnje ime dobiva u Finskoj tijekom Zimskog rata, koji se vodio između Finaca i Sovjeta. Naziv dolazi od tadašnjeg sovjetskog ministra vanjskih poslova Vjačeslava Molotova, na kojega su Finici aludirali kao na jednog od glavnih pobornika spomenutog rata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene