Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva preciznost

Mali majstor: Nećete vjerovati što može napraviti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ima samo 4 godine i svijet je osvojio biljarskim vještinama. Zavide mu i stariji kolege, a nastavi li s vježbama, jednom bi mogao postati profesionalni natjecatelj. Ovo je priča o malenom Kinezu koji biljarske kuglice ubacuje u rupe - kao od šale!

Preciznost poput Wukine zasigurno ne viđate često. Sve oblike igara na biljarskom stolu ovaj maleni Kinez svladava bez poteškoća. Njegove vještine sa štapom naprosto je teško objasniti. Trenira tek nekoliko mjeseci. 'Bio sam iznenađen koliko je precizan. Nisam očekivao tako dobre vještine. Vježba tek od svibnja ove godine', rekao je njegov otac Wang Yin.

Pročitajte i ovo Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci Nestao je Angel Tarandek Jeste li ga vidjeli? Policija moli za pomoć: Drugi put u mjesec dana nestao je Angel

Evo zašto se biljar može igrati i na brodovima!

Čini se, smiješi mu se odlična karijera za biljarskim stolom. 'Mislim da ću pričekati da navrši sedam ili osam godina, a onda ću pronaći neku dobru školu ili trenera. Želim da jednog dana ode na svjetsko prvenstvo. Vjerujem u njegov talent i sposobnost', kaže ponosni tata.

Ovaj dječak za sada ne poznaje pravila igra. Zadovoljstvo mu je tek ubaciti kuglu na pravo mjesto. Dovoljno da oduzme dah i starijim kolegama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene