Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokirao fotografa

FOTO Nevjerojatan prizor kojega je propustio zbog gledanja u mobitel!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Niti na pučini, uz prizor kakav se vjerojatno ne vidi puno puta u životu, mobitel i društvene mreže za neke su čini se jedina bitna stvar.

Profesionalni fotograf Eric Smith snimio je nautičara kako tipka po mobitelu sjedeći na palubi svojeg broda, dok mu ispred nosa izranja grbavi kit. nautičar, priča Smith, nije glavom niti trznuo, kao što zapravo nije niti primijetio prizor ispred sebe.

Pročitajte i ovo Kalifornija se bori s poplavom Nesvakidašnji prizor Veliki valovi pogodili Kaliforniju: Stanovnici bježali, šteta se tek zbraja Slika nije dostupna Prevarili smrt NEVJEROJATNA SNIMKA 'Poklopio' ih 40 tona težak kit, preživjeli da pričaju o tome

Trenutak je snimljen na plaži Redondo u kaliforniji, prenosi ABC News. "Možda je slao poruku bolesnoj majci u bolnici, što ja znam, ali pomislio sam kako je doista glupo što je propustio tako divan trenutak, koji se događao na svega metar ili dva od njega.

I sam Smith je priznao kako mobiteli oduzimaju našu pažnju pa tako i njemu. "Mislimo da je život bolji na mobitelu, ali propuštamo ono što nam se događa ispred nosa", rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

A sign of the times.

A photo posted by E. Smith (@esmith_images) on

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene