Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna glupost

Došao pljačkati, ponudili mu posao, dao podatke i tako su ga našli!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 17-godišnjak nije baš najbolje započeo svoju kriminalnu karijeru. Nakon što je došao u pljačku lokalnog sexy shopa, prodavačica ga je uvjerila da radije ispuni prijavu za posao.

Jedan tinejdžer je ušetao u sexy shop u gradiću DeBary na Floridi, izvukao pištolj i 32-godišnjoj zaposlenici rekao: 'Daj mi sav novac koji imaš'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhićen je Hrvat u Meksiku završio iza rešetaka: Kamenom razbio staklo banke Ilustracija Uhvaćen je! Uhvaćen serijski pljačkaš: Muškarac provalio u 25 objekata i napravio štetu od 16 tisuća eura

>> Časnik provalio u sex shop i 'napastovao' lutku na napuhavanje

Zaposlenica ne samo da ga nije poslušala, već ga je i odgovorila od pljačke i ponudila mu posao ako makne pištolj. 17-godišnjak je pristao, spremio pištolj i ispunio prijavu za posao. Zaposlenici je ispričao kako se na taj potez odlučio jer želi pomoći baki i djedu u plaćanju računa. Potom su se zagrlili i zajedno popušili cigaretu, izvijestila je policija.

Zaposlenica mu je potom rekla kako je žedna i zamolila ga da joj donese piće iz obližnje trgovine. Kada je otišao, nazvala je 911. Policija je tinejdžera pronašla nekoliko ulica dalje. Priznao je pokušaj pljačke, no kazao je kako je pištolj koji je ponio sa sobom nije pravi, već da se radi o zračnom pištolju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene