Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bježao od novinara

Direktor se nakon suđenja prerušio u ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Martyn Crute stavio je periku na glavu, odjenuo dugačku suknju, košulju i uski top te obuo štikle kako ga ne bi prepoznali fotografi.

Nov način kako neprimijećen izaći iz sudnice pronašao je direktor britanske tvrtke za naftu i plin Martyn Crute, no, na njegovu žalost, plan mu nije pošao za rukom. Kako piše britanski Telegraph, direktor tvrtke maskirao se u ženu da bi se sakrio od kamera i fotoaparata.

Pročitajte i ovo Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..." Ilustracija otkriven uzrok smrti Pronašli tijelo nestale 36-godišnjakinje prilikom čišćenja HE Čakovec

No, baš ga je tako odjevenog – u dugačku usku suknju, košulju i uski top te u cipelama s visokim potpeticama i s perikom na glavi – 'uhvatio' objektiv fotoaparata. Nije ni sumnjao da će ga fotografi prepoznati dok je izlazio iz suda Lincoln Crown. Martyn Crute optužen je, naime, da je 15 mjeseci neovlašteno trgovao unatoč tome što njegova tvrtka nije bila registrirana na britanskom CORGI-ju, britanskom odjelu nadležnom za sigurnost plina. (Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene