Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otvorite širom oči

VIDEO Hoćete li nakon ovoga imati isto mišljenje o NLO snimkama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amaterske snimke NLO-a uvijek plijene pozornost korisnika interneta, no daleko velika većina njih, ili je lažna, ili prikazuje prirodni fenomen.

Mnogi još uvijek nisu svjesni koliko je tehnologija uznapredovala u međuvremenu te da je amaterske snimke NLO-a danas moguće napraviti iz ničega, odnosno isključivo putem računalnog softvera.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost

>> Snimio NLO iznad Sydneya

Jedna takva snimka, koja je nadasve uvjerljiva, objavljena je prošlog mjeseca na YouTubeu pod nazivom 'UFO over Santa Clarita', a njezin autor, filmaš Aristomenis 'Meni' Tsirbas, za Wired je pojasnio što je sve bilo potrebno da se napravio tako uvjerljiva video snimka.

'Video je 100-postotni CGI, od početka do kraja. Električni dalekovodi su 3D geometrija, a nebo je 3D hemisfera koja ima teksturnu mapu, koju čine kombinacija crteža, volumetrijskih oblaka i fotogrametrije', pojasnio je Tsirbas.

U 39 sekundi videa, ne postoji jedan detalj koji nije proizveden u računalu, a kako to izgleda u originalu i 'iza kulisa', možete pogledati u niže priloženim videima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene