Obavijesti Video Pretražite Navigacija

OBJAVLJEN CJELOKUPNI PROGRAM SHIFT KONFERENCIJE

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljen je raspored za nadolazeće, četvrto izdanje Shift konferencije koja će ove godine 11. i 12. lipnja u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu okupiti više od 20 eminentnih govornika i 1200 posjetitelja iz cijelog svijeta. Zanimaju li vas trendovi u startup svijetu, odabrali ste pravu konferenciju!

Prvi dan konferencije očekuju nas predavanje Stevea Huffmana koji će okupljene upoznati s pozadinom priče osnivanja reddita, koju mnogi nazivaju početnom stranicom interneta, te servisa Hipmunk. Osim toga, slušat ćemo predavanje Andree Barice iz investicijskog fona 500 Startups, Nicka Grossmana iz investicijskog fonda Union Square Ventures te Amy Cosper, glavne urednice eminentnog časopisa Entrepreneur.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Globalni uspjeh Otvorena Shift Konferencija: Kako osvojiti svjetska tržišta gradeći lokalne startup ekosustave Slika nije dostupna 24-satno programersko natjecanje Shift Hackathon: Natjecatelji grade aplikaciju koja će spašavati živote!

Prvog dana konferencije slušat ćemo još i Aarona Whitea iz investicijskog fonda Venrock, osnivača servisa Hired Allana Granta, Marcusa Segala koji je posljednjih šest godina bio "bog i batina" u Zyngi, Evana Stites Claytona koji stoji iza Teespringa - jednog od najuspješnijih svjetskih startupova koji se voli hvaliti time da "proizvodi milijunaše", te glavnog urednika TechCruncha Mikea Butchera.

Drugog dana na pozornicu se redom penju: Des Traynor (Intercom), Tom Preston-Werner (GitHub), Theresa Preston-Werner (Codestarter), Stan Schroder (Mashable), Tomaž Štolfa (Layer), Shai Wininger (Fiverr), Or Offer (SimilarWeb) te Qasar Younis (Y Combinator).

Vrijedne nagrade i neprocjenjivo iskustvo

Tijekom ova dva konferencijska dana održat će se i četiri Shift Challenge Sessions tijekom koja će 24 najbolja prijavljena startupa "pitchati" svoje ideje pred svjetski uglednim mentorima, ali i cjelokupnom publikom.

Svaki od ovih startupova u samo tri minute pokušat će predstaviti svoj proizvod, objasniti na koji se način on razlikuje od srodnih te zašto je vrijedan pažnje. Tri najbolja startupa kući će, osim korisnih komentara mentora i neprocjenjivog iskustva izlaganja pred stotinama gledatelja, ponijeti i vrijedne nagrade, a prvom mjestu dodjeljuje se i novčana nagrada od 10 tisuća dolara!

Na kraju svakog dana posjetitelji će se moći odmoriti i zabaviti na ekskluzivnim partijima na kojima će u opuštenoj atmosferi moći družiti s predavačima.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene