Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto tugovanja, posegnuli za pivom

Masovno otpuštanje iz Zynge zaposlenici pretvorili u party

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Masovno otpuštanje zaposlenici Zynga kompanije u New Yorku iskoristili su kao povod za veliki party. Posegnuli su za pivom iz frižidera i prisjećali se boljih dana sa samih početaka kompanije, prenosi businessinsider.com.

Iako ništa dobro nije proizašlo iz iznenadnog popodnevnog sastanka u utorak, otkaze je 45 zaposlenika primilo i više nego dobro. Umjesto tuge ili razočaranja, uhvatila ih je nostalgija, a oni su se uhvatili piva. Prisjećali su se dana kada su se naguravali u malom uredu s jednim wc-om i gledali kako njihova hit igra Draw something raste s nula na 30 milijuna korisnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju Ilustracija Stara i oronula Sudarila se dva vlaka podzemne željeznice u New Yorku: Brojni ozlijeđeni

>> Yahoo trenira strogoću: Radite iz ureda ili dajte otkaz!

Masovno otpuštanje nije ih previše iznenadilo. Nakon što je Dan Porter, koji je izradio Draw Something napustio Zyngu , dalo se naslutiti da su uredu u New Yorku dani odbrojani. Zynga je poznati online brend društvenih igara, a zbog smanjivanja troškova kompanija je najavila otpuštanje petine zaposlenika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene