Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bilo je napeto

Jeziva snimka velike bijele psine: "Jedan je dignuo noge, a onda je krenula prema drugom..."

Morski pas
Morski pas Foto: Facebook/Screenshot
Na istom je natjecanju 2015. morski pas napao jednog natjecatelja, koji je preživio napad, a sve su snimile i kamere u televizijskom prijenosu.

Velika bijela psina od gotovo tri metra doplivala je među surfere tijekom natjecanja u Južnoafričkoj Republici

Ti su jezivi trenuci snimljeni dronom, a surferi nisu ni slutili što se događa, pa ni onaj koji je morskom psu bio doslovce iznad glave. 

Na istom je natjecanju 2015. morski pas napao jednog natjecatelja, koji je preživio napad, a sve su snimile i kamere u televizijskom prijenosu. 

Pročitajte i ovo Rovinj susret s hrvatskim turizmom Talijan došao provjeriti jesu li u Hrvatskoj poludjeli pa ostao šokiran: "Možemo prihvatiti da su trešnje 20, a kuglica sladoleda 3 i pol eura, ali, molim vas, otvorite nam vrata!"

Ovaj put velika bijela psina plivala je među desetak najboljih svjetskih surfera, ali na kraju je ipak otplivala dalje. No bilo je napeto. 

"Vidjeli smo neke dečke kako brzo izlaze iz mora, rekli su nam da su vidjeli golemu bijelu psinu kako dolazi. Kazali su da su joj bili dovoljno blizu da joj vide oči pa smo podigli dron. I plivala je prema surferima. Pokušali smo upozoriti prvog surfera i on je podignuo noge, no morski pas već je plivao prema drugom", ispričao je jedan od sudionika u natjecanju Nathan Florence, piše Daily Mail

U posljednjih 25 godina morski psi u Južnoafričkoj Republici ubili su 37 osoba. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene