Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkazani letovi

Brexit im došao glave: Britanska aviokompanija proglasila bankrot

Avion, Ilustracija (Foto: JOEL SAGET / AFP)
Avion, Ilustracija (Foto: JOEL SAGET / AFP) Foto: JOEL SAGET / AFP
Uprava britanske aviokompanije Flybmi proglasila je bankrot.

Bez svojih zakazanih letova ostalo je nekoliko stotina putnika nakon što je britanska aviokompanija Flybmi, proglasila bankrot. Bankrot su  proglasili zbog visokih cijena goriva i neizvjesnosti oko izlaska Velike Britanije iz Europske Unije, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ugrožena sigurnost Radnici optužuju vodstvo srpske kompanije: "Naše avione popravlja firma koja ih je do jučer prala i čistila" Sara i Bob Bull Okomili se na njega Milijarder otkrio da je drugi put bankrotirao: "Na monstruozan način upao sam u dugove od 850 milijuna eura"

Zrakoplovna tvrtka sa sjedištem u engleskom East Midlandsu upravlja sa 17 zrakoplova koji lete u 25 europskih gradova. Zapošljava 376 ljudi u Britaniji, Njemačkoj, Švedskoj i Belgiji.

"Iskreno žalimo što je bankrot bila jedina opcija, ali izazovi su se pokazali nepremostivima“, priopćeno je iz tvrtke.

Kompanija je otkazala sve letove i savjetovala je putnicima da vrate karte te da će dobiti novac natrag. Navode kako su u prošloj godini prevezli 522.000 putnika na 29.000 letova.

Aktualno Nevjerojatan život tragično preminulog kralja narodne glazbe: Već je jednom prevario smrt, ali doktori su ga tada spasili Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Celebrity Nevjerojatan život tragično preminulog kralja narodne glazbe: Već je jednom prevario smrt, ali doktori su ga tada spasili 1/2 >>

Aktualno Maša pronašla više od 4 kilograma marihuane +0 Zapljena marihuane (Foto: MUP) Crna kronika Maša pronašla više od 4 kilograma marihuane 1/1 >>


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene