Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Privedeno dvoje ljudi

Maša pronašla više od 4 kilograma marihuane

Zapljena marihuane (Foto: MUP)
Zapljena marihuane (Foto: MUP) MUP
Aktualno Galerija +0 Zapljena marihuane (Foto: MUP) Galerija 1/1 >>
Maša je pronašla više od 4 kilograma marihuane.

Policija je u subotu, 16. veljače 2019. godine oko 2.20 sati u Lučkom u Puškarićevoj ulici u Zagrebu zaustavila osobni automobil marke Mazda 626 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 43-godišnjak, a 38-godišnjak je bio suvozač.

Pročitajte i ovo Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

S obzirom na sumnju policije da je u vozilu sakrivena droga, Maša, službeni policijski pas, obavila je pregled vozila, te je pozitivno odreagirala na prisutnost droge kod zadnjih vrata osobnog automobila, priopćila je policija.

Policija je u vozilu pronašla 4358 grama marihuane pakirane u 16 paketa, a koji su bili sakriveni u oplati lijevih i desnih vrata osobnog automobila.

Osumnjičeni 45-godišnjak i 38-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena je kaznena prijava.

Video pogledajte OVDJE.

Aktualno Pojavila se snimka Šabana Šaulića samo tri sata pred smrt. Kolege u šoku Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) +0 Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Celebrity Pojavila se snimka Šabana Šaulića samo tri sata pred smrt. Kolege u šoku 1/3 >>

Aktualno Ovo će izazvati buru: Roy Nelson tvrdi da je pokraden protiv Cro Copa! +0 Roy Nelson (Screenshot: Instagram) FIGHT! Ovo će izazvati buru: Roy Nelson tvrdi da je pokraden protiv Cro Copa! 1/1 >>

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene