Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usred bijela dana

Tri žene otele mladića i silovale ga u katedrali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri žene otele su 18-godišnjeg mladića u gradu Harareu u Zimbabweu te ga natjerale na seks u anglikanskoj katedrali St. Mary's u istom gradu.

Incident se dogodio pred jednim shopping centrom u Harareu, prošlog četvrtka, gdje je mladić trebao kupiti neke namirnice za svojeg poslodavca. U jednom trenutku prišle su mu tri žene i otele ga te ga natjerale da uđe u njihov automobil, pišu lokalni mediji, a nakon toga dovezle su ga pred spomenutu katedralu i uvele ga unutra te ga zaključale u sobi.

Pročitajte i ovo Gužva u Frankopanskoj ulici - 4 Zanimljivi podaci Kako su glasale žene, za koga nisu glasali muškarci, kome su povjerenje dali mladi? Ilustracija Izgubila svijest od bolova Strava u susjedstvu: Muškarac i maloljetnik ženu mučili i silovali, urezali nožem svoje inicijale na njezino tijelo

>> 12-godišnjak optužen za silovanje

Jedna od žena kasnije se vratila i natjerala mladića na seksualni odnos, a idućeg jutra opet su se pojavile sve tri žene, zgrabile mladića, strpale ga u automobil i izbacile na istom mjestu gdje su ga i otele, nakon čega je ovaj otišao na policiju i prijavio silovanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene