Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovaj njemu posjekao stabla

Svađao se sa susjedom i potamanio mu kokoši: Sad ide u zatvor na šest mjeseci

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Njegovati dobrosusjedske odnose nije uvijek lako. Pokazalo se to i na primjeru dvojice muškaraca koji je, barem kako sada stoje stvari, loše završio po obojicu. Jedan je ostao bez kokoši, a drugi će iza rešetaka.

Svađa među dvojicom susjeda u Kini dobila sudski epilog, a o slučaju su izvještavali državni mediji.

Do problema je navodno došlo lani baš nekako u ovo doba kada je jedan susjed drugome posjekao stabla bez njegova dopuštenja.

Na osvetu nije trebalo dugo čekati, a poprište je postala farma pilića na kojoj je stradalo više od tisuću kokoši.

Prema onome što se moglo čuti na suđenju, Gu, čovjek kojemu je Zhong posjekao stabla, ušuljao se na susjedovu farmu tijekom noći. 

Svjetiljka koju je priotom upotrijebio izazvala je paniku u jatu i dok su se ptice u strahu stisnule u kut, stotine ih je umrlo u gužvi koja je uslijedila.

Prvi put kad je Gu ušao na Zhongovo imanje, izazvao je gužvu u kojoj je uginulo 500 kokoši. Uhitila ga je policija i prisilila da susjedu plati odštetu.

Ali on tu nije stao i vratio se i drugi put na Zhongovo imanje, ovaj put ubivši 640 kokoši, piše CNN.

Pročitajte i ovo Ovce - 1 Raskol u selu Blejanje ovaca uzburkalo strasti! Jednima smeta smrad, a on tvrdi da je sve to dobro za turiste

Pročitajte i ovo Ilustracija Imao cijeli arsenal Pijan pucao iz automatske puške: Prijavili ga susjedi, stigla policija, a on krenuo zamijeniti spremnik...

Sud je na kraju prije nekoliko dana presudio da je Gu namjerno prouzročio "gubitak imovine" Zhongu i naredio mu da odsluži šest mjeseci zatvora s jednom godinom kušnje.

Pri određivanju kazne u obzir je uzeto kajanje koje je Gu pokazao za svoj čin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene