Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi takav slučaj

Drama u avionu: Stjuard se srušio pred putnicima netom prije početka polijetanja

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Član posade British Airwaysa srušio se i umro na dužnosti pred šokiranim putnicima. Stjuard (52) preminuo je prije polijetanja na Londonskom Heathrowu.

Putnike British Airwaysa šokirala je scena kojoj su svjedočili prije početka leta iz Londona za Hong Kong. Naime, pred njima se srušio 52-godišnji stjuard koji ubrzo i preminuo.

Vrata aviona već su bila zaključana, a pilot je dobio informaciju kako se može zaputiti na pistu s koje je trebao poletjeti kada se dogodio šokantan događaj. Pilot je odmah reagirao i pozvao medicinsku pomoć i putnike koji imaju iskustva s pružanjem prve pomoći da priskoče u pomoć unesrećenom stjuardu.

Pročitajte i ovo Posljedice eksplozija u Iranu Napeta situacija FOTO/VIDEO Raste broj žrtava eksplozija u Iranu, ministar poručuje da će vlasti reagirati brzo i snažno

No, usprkos brzoj reakciji putnika, medicinskog osoblja i policije stjuard je na mjestu preminuo, a šokirani putnici obaviješteni su kako će njihov novogodišnji let biti otkazan zbog hitnog medicinskog slučaja.

Putnicima je ponuđen let sljedećeg dana iste avionske kompanije.

"Naše misli su s obitelji i prijateljima našeg kolege u ovim teškim trenucima", rekao je glasnogovornik British Airwaysa britanskom Sunu.

Druga je to tragedija koja je pogodila britanskog avionskog prijevoznika u rasponu od tjedan dana. Ranije u prosincu prošle godine dogodio se slučaj koji je preslika ovoga koji se dogodio u novogodišnjoj noći.

Pročitajte i ovo Policija traži osobe s fotografije - 3 Krađa u trgovini Prepoznajete li osobe s fotografija? Policija moli za pomoć

Slučaj se dogodio u SAD-u kada je, također 52-godišnji stjuard, umro prije polaska iz Newarka za London. Njegovo je tijelo pronađeno u hotelskoj sobi, a ostalo osoblje aviona odbilo je nastaviti s prekooceanskim letom zbog šoka koji je izazvala njegova smrt.

"Tih dvoje ljudi bili su zdravi, a odjedanput su umrli. Nisu imali nikakve poznate zdravstvene probleme", izvor je potvrdio za Sun.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene