Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SKANDAL TRESE SUSJEDSTVO

Policajka se bavila elitnom prostitucijom: Zarađivala je i 1000 eura po noći, bila je uvjerena da je neće uhititi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U susjednoj Srbiji izbio je skandal u policiji nakon što se pojavila snimka na kojoj prometna policajka u toaletu policijske postaje oralno zadovoljava kolegu. Policajka i njezina poznanica uhićene su zbog elitne prostitucije, a lokalni mediji donose detalje ovog skandala.

Uhićena 27-godišnja policajka nije ni pomišljala da je na meti istrage kolega i da će završiti iza rešetaka zbog svog drugog posla - elitne prostitucije, pišu lokalni mediji. Izgleda da joj je upravo snimka s kolegom presudila jer, kako piše Kurir, bila je i u vezi s još jednim kolegom iz MUP-a koji je sve prijavio kada je vidio snimku koju mu je pokazao upravo ljubavni suparnik.

Dvadesetsedmogodišnjakinja je lagala obojici i govorila da ima odlično plaćeni dodatni posao čišćenja stanova u elitnom kompleksu u Beogradu, a dečko ju je čak vozio na posao. Kako bi njezina laž bila uvjerljivija - sa sobom je nosila kantu i mop za pranje podova.

Pročitajte i ovo Josip Sirić i Josip Perišić - 3 MOGLO JE ZAVRŠITI KOBNO Slučajni junaci: Mladići iz Solina spasili starijeg muškarca od utapanja - "Gospođa je vrisnula i mi smo se čudno pogledali"

Policajka je privedena na radnom mjestu kada su joj rekli da skine uniformu i da se presvuče. Stavili su joj lisice te je odvedena sucu za prekršaje.

Kako prenosi Kurir, policajka se bavila elitnom prostitucijom te je zarađivala i do 1000 eura za noć, a ona i uhićena poznanica su se družile s brojim poznatim osobama i natjecateljima realityja, te su radile u paru i jedna drugoj prebacivale klijente.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene